субота, 16 лютого 2008 16:26

Кириленко розповів, що треба для створення єдиної партії НУНС

Лідер фракції "Наша Україна – Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко переконаний, що політичні сили, які входять до складу блоку НУ-НС знайдуть спільну мову при створенні єдиної партії.

Як повідомили в прес-службі "Нашої України – Народної самооборони", про це він заявив сьогодні на брифінгу в Сумах.

За словами В.Кириленка, ідея створення єдиної політичної сили на базі блоку є актуальною. Він запевнив, що як голова найбільшої у блоці партії "Народний Союз Наша Україна" все робить для того, щоб об"єднавчий процес завершився результативно. "Напрацьовано проект спільного статуту, спільної програми, приблизний графік і алгоритм об"єднання", - сказав В.Кириленко.

Він зауважив, що "для того, щоб ці проекти реалізувалися, потрібно внести поправки і деякі зміни до чинного закону про політичні партії".

В.Кириленко наголосив, що "виборці вимагають від нас єдності у політичному розумінні цього слова, і ми вже створили блок із дев"яти партій - найбільший в історії українських виборів".

"Спочатку говорили, що це неможливо, а потім говорили, що блок одразу після виборів розвалиться, пересвариться за портфелі та посади. Але ми виконали обіцянку, ми об"єдналися", - підкреслив він.

За словами В.Кириленко, партії, які входять до блоку, - це політичні сили, які, в інтересах реалізації настанов виборців, в інтересах політики Президента Віктор Ющенка, завжди знаходять між собою спільну мову. "В тому числі знайдуть спільну мову й при створенні єдиної партії", - наголосив він.

При цьому В.Кириленко додав, що об"єднання "це відбудеться, незважаючи на закиди недоброзичливців", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко розповів, що треба для створення єдиної партії НУНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі