середа, 02 квітня 2008 15:33

Кириленко: "Україна обов"язково буде членом НАТО"

"Наша Україна" проведе громадську кампанію на підтримку вступу України в НАТО.

Про це повідомили в прес-службі "Нашої України".

"Україна обов"язково буде членом НАТО, оскільки це відповідає національним українським інтересам", - заявив голова Народного Союзу Наша Україна В"ячеслав Кириленко.

За його словами, "антиукраїнські дії п"ятої колони тільки збільшують з кожним днем кількість прихильників євроатлантичної інтеграції".

"Україна приєднається до Плану дій щодо членства в НАТО, оскільки переважна більшість країн-членів Альянсу підтримують це рішення. Ми сподіваємося на ухвалення позитивного рішення з даного питання вже завтра на саміті в Бухаресті. Але ми переконані, що за будь-яких обставин Україна все одно приєднається до Плану дій, а ще через декілька років стане повноправним членом НАТО", - заявив Кириленко.

Лідер "Нашої України" також повідомив про намір очолюваної ним політичної сили почати громадську кампанію на підтримку вступу України в НАТО.

"Ми почнемо цю кампанію відразу після Бухарестського саміту і незалежно від його результатів" - заявив Кириленко.

"Вступ України до НАТО повинен стати загальнонаціональною метою, так само, як це було в Польщі, Румунії, Болгарії і інших сусідніх країнах", - сказав голова "Нашої України".

"Країни НАТО - це країни, де панує свобода, безпека і добробут, і ми докладемо всіх зусиль, щоб Україна увійшла до числа цих країн", - підкреслив Кириленко, пише Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: "Україна обов"язково буде членом НАТО"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі