пʼятниця, 22 червня 2007 09:10

Кириленко: "Наша Україна" не буде об"єднуватися з "Регіонами"

Об"єднання демократичних сил з Партією регіонів у коаліцію неможливо, заявив лідер Нашої України В"ячеслав Кириленко.

Лідер нашоукраїнців запевнив: "Розколу в нашій країні немає. Є різні політичні погляди на розвиток країни. Але це зовсім не означає, що ці різні політичні сили повинні об"єднатися в новому парламенті. Це не означає, що опозиція і правляча коаліція повинні будуть об"єднатися в новій Верховній Раді. А для Наший України це неприпустимо".

Кириленко підкреслив: "Щоб не було перекручень, ми заявляємо про це ще до виборів: ми підписали документ, відповідно до якого об"єднання демократичних сил з Партією регіонів у коаліцію неможливе".

"Я в будь-якому випадку проти створення коаліції з Партією регіонів, - заявив він. - У свій час я голосував проти призначення прем"єром Віктора Януковича".

У середу, 20 червня, на засіданні президії політради Партії регіонів було прийнято рішення про підготовку до участі у дострокових парламентських виборах 30 вересня.

Однак, на думку депутатів Партії регіонів, зараз передчасно говорити навіть про блокування ПР із нинішніми партнерами по коаліції - СПУ і КПУ.


За матеріалами ИА Росбалт-Украина

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: "Наша Україна" не буде об"єднуватися з "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі