середа, 17 грудня 2008 14:14

Кириленко передумав йти з посади лідера НУНС?

Сьогодні Вячеслав Кириленко знову зібрав частину фракції НУНС для консультацій. Про це в кулуарах парламенту повідомили джерела в секретаріаті фракції.

Цю ж інформацію підтвердили і народні депутати з фракції НУНС. Зокрема, відповідаючи на питання журналістів, Олександр Третьяков (фракція НУНС) заявив, що він знає про цю зустріч, проте не пішов на неї, оскільки Кириленко ще вчора заявляв, що залишить посаду глави фракції.

"Фракція може збиратися тільки з однією метою - обрання нового керівника і приступити до нормальної і прозорої парламентської діяльності".

"Я не знаю, чим там зараз займаються депутати з Кириленком, може, думають, як за вказівкою ззовні проводити розкольницьку роботу в парламенті, - поділився припущенням Третьков. - Знаю одне - якщо Кириленко заявив про свою відставку, то, як людина слова, він повинен залишити свій пост і дати можливість працювати іншим. Йдучи - йди, а не чіпляйся за крісло", - підкреслив Третьяков.

За його словами, найбільш оптимальна кандидатура на посаду голови фракції НУНС - Микола Мартиненко, який в 2004-2005 рр. очолював фракцію "Наша Україна" у Верховній Раді IV скликання. "Це людина, яка не ховатиметься по кутах з окремими групами, а буде здатна консолідувати фракцію", - підкреслив Третьяков.

Главред
Зараз ви читаєте новину «Кириленко передумав йти з посади лідера НУНС?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі