понеділок, 20 жовтня 2008 08:25

Кириленко: НУ-НС вже не існує

Блоку "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) вже формально не існує. Про це заявив лідер парламентської фракції НУНС, глава партії "Наша Україна" Вячеслав Кириленко.

Політик відзначив, що зараз велика частина партійців пропонує йти на вибори, не створюючи блоку, щоб не було ніяких несподіванок.

"Ми створили блок з 9 партій, дуже велику роботу зробили і так далі. Обіцяли об"єднатися в одну політичну силу все. Де тепер цей блок? Луценко заявив, що вийшов з політичної команди Президента Ющенка, "Народний Рух" знаходиться в опозиції до "Нашої України", три депутати - це практично вже БЮТ, Європейська партія, що складається з одного депутата, - в БЮТі практично, Партія захисників Батьківщини, що складається з одного депутата, - в БЮТі практично. Це результат того, що 9 партій створили великий блок і присягнули у вірності Президентові", - сказав парламентарій.

За його словами, зараз просто немає сенсу думати про старі блоки, оскільки Президент достроково припинив повноваження парламенту і політичні сили готуються до створення вже нових блоків.

"Якщо парламент збереться у разі якогось рішення на спеціальне засідання для того, щоб прийняти, наприклад, зміни для яких-небудь законів, то тоді працюватимуть блоки і їх фракції, але чітко на той термін, який буде визначений відповідними рішеннями. Тому про старий блок ми думаємо менше", - підкреслив лідер "Нашої України".

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко не виключає, що на дострокових виборах у Верховну Раду очолить виборчий блок свого імені, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: НУ-НС вже не існує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі