понеділок, 01 вересня 2008 09:37

Кириленко хоче, щоб Тимошенко відповіла на пару запитань

1 вересня відбудеться засідання Рада коаліції, на яку планується винести три ключові питання.

За словами лідера "Нашої України" Вячеслава Кириленко, "перед початком чергової сесії Верховної Ради України, 1 вересня відбудеться засідання Ради коаліції.

Першими питаннями ми запропонуємо розглянути хід ліквідації наслідків повені в шести областях, питання російсько-грузинського конфлікту, щоб визначити консолідовану позицію, запропонуємо розглянути зміни до бюджету з тим, щоб оперативно відреагувати на потреби регіонів, постраждалих від повені, і розподілити інші додаткові прибутки державного бюджету з метою забезпечення потреб людей і різних напрямів економіки. Це для нас три ключові питання".

Кириленко також не виключив, що під час засідання "виникнуть політичні дискусії".

"Вони у нас завжди є", - додав Кириленко.

"Коаліція існує, не дивлячись на певні розбіжності. Їх необхідно долати і рухатися вперед. У нас є претензії до наших партнерів з низки питань, і ми їх не приховуємо. Мені не подобається довготривале мовчання прем"єр-міністра в питанні російсько-грузинського конфлікту, адже Грузія є нашим партнером, ми разом співпрацюємо в рамках ГУАМ.

Не подобається мені і відсутність оцінки у прем"єра дій ЧФ РФ. Всі ці питання повинні отримати належну оцінку як уряду, так і прем"єр-міністра", - сказав лідер "Нашої України", повідомляє Forum.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко хоче, щоб Тимошенко відповіла на пару запитань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі