вівторок, 28 грудня 2010 13:38

Кириленко думає, что Генпрокуратура реанімує справу на нього

Кириленко думає, что Генпрокуратура реанімує справу на нього

Лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко вважає, що допити в прокуратурі - це тиск на політиків, які мають незалежну позицію.

Про це він повідомив після закінчення допиту в ГПУ стосовно кримінальної справи, порушеної за фактом подій у Верховній Раді 16 грудня.

Депутат підкреслив, що для справді опозиційних політиків виклики до прокуратуру й допити стають буденністю.

Кириленко також зазначив, що послуговуючись подібною логікою влада може реанімувати справи проти учасників Студентської революції на граніті 1990 року.

"Я вважаю, що це неправильно, і політичні переслідування будь-якого ґатунку я особисто рішуче засуджую. Я не вважаю, що це метод з'ясовування політичних стосунків", - сказав лідер "За Україну!", якого процитувала прес-служба партії.

Нагадаємо, що Вячеслава Кириленка було допитано у Генпрокуратурі як свідка у справі за фактом блокування трибуни Ради 16 грудня. Зазначимо, що у студентській революції брав участь сам "нунсівець".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кириленко думає, что Генпрокуратура реанімує справу на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі