середа, 28 листопада 2007 15:20

Кириленка можуть замінити Литвином

Кириленка можуть замінити Литвином
Народний депутат, член фракції НУ-НС Ксенія Ляпіна не виключає залучення до формування коаліції Блоку Литвина, якщо БЮТ і НУ-НС не можуть створити коаліцію своїми силами, і не виключає обрання Володимира Литвина спікером за умови створення коаліції з трьох сил.

Таку думку вона висловила сьогодні в інтерв`ю журналістам.

Ляпіна зазначила, що це питання запропонує для обговорення сьогодні на засіданні народних депутатів від партії "Наша Україна", яке почнеться о 16.00.

За словами Ляпіної, вона звертатиметься до своїх колег з проханням не брати участі в обранні голови Верховної Ради, якщо це питання розглядатиметься парламентом до формування коаліції.

При цьому, зазначила вона, якщо БЮТ і НУ-НС удвох не зможуть створити коаліцію, то до цього процесу необхідно залучити Блок Литвина. "Якщо це треба зробити ціною спікерства Литвина, то, може, нам варто заплатити цю ціну за коаліцію з трьох", - сказала Ляпіна, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кириленка можуть замінити Литвином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі