субота, 02 лютого 2008 17:20

Кінах очолив новостворену "більшість"

Кінах очолив новостворену "більшість"

В Україні створена нова всеукраїнська громадська організація "Союз громадських організацій "Народна більшість".

На з"їзді новоствореної організації, що пройшов у суботу в Києві, був обраний голова організації - президент Українського союзу промисловців і підприємців, народний депутат Анатолій Кінах, повідомляє прес-служба політика.

До складу "Народної більшості" увійшло близько 300 громадських організацій, а також відомі громадські, політичні й культурні діячі, народні депутати України, представники місцевих громад, учені.

Як повідомляє прес-служба, головною метою діяльності новоствореної організації є посилення суспільного впливу на процеси реформування українського суспільства і консолідація зусиль громадськості для контролю над діяльністю влади.

"Головне завдання "Народної більшості" - всебічний розвиток місцевого самоврядування, підтримка і допомога місцевим громадам", - йдеться у повідомленні прес-служби.

В Украине создана новая всеукраинская общественная организация "Союз гражданских организаций "Народное большинство", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кінах очолив новостворену "більшість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі