середа, 25 лютого 2009 16:40

Кільчицька пропонує ввести податок на...брехню

Кільчицька пропонує ввести податок на...брехню

Перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька пропонує ввести податок на брехню, політичний бруд і провокації проти Києва.

"Це відразу дасть мільярд гривень до бюджету", - говориться в заяві Кільчицької.

"Дуже шкода, що сьогодні не можна ввести податок на брехню, лицемірство і провокації від БЮТ, адже в такому разі не було б необхідності шукати додаткові кошти для наповнення ні міського, ні державного бюджету. Навпаки, ми мали б профіцитний бюджет", - підкреслила Кільчицька.

При цьому вона спростувала заяву депутата від БЮТ Олексія Давиденко про те, що столична влада має намір ввести орендну плату для лікарняних каплиць.

У четвер, 26 лютого, підприємці Києва збираються висловити вотум недовіри мерові Києва Леоніду Черновецькому.

У зв"язку з цим Національний комітет порятунку бізнесу, вантажоперевізників і пасажироперевізників Києва і Київської області, медиків, підприємців сфери ритуальних послуг, підприємців малих архітектурних форм збирається 26 лютого провести черговий мітинг на Майдані Незалежності, під час якого озвучити свої вимоги до чинної столичної влади.

Нагадаємо, 18 лютого у Києві стартувала безстрокова акція протесту, організована Всеукраїнською асоціацією внутрішніх вантажоперевізників і спрямована на звернення уваги влади до проблем в галузі вантажних автоперевезень.

12 лютого на численний мітинг під стінами Київської мерії зібралися лікарі, вчителя, підприємці, працівники транспорту, спортсмени і представники політичних партій.

Вони вимагали не допустити підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, припинити відключення тепла у бюджетних організаціях і квартирах, зберегти муніципальні надбавки медикам і вчителям на рівні 2008 року, скасувати нове положення про надання дозвільної документації на встановлення малих архітектурних форм, "припинити свавілля із впровадження поборів і покласти край психологічному і фінансовому тиску на працівників бюджетних сфер і підприємців".

Резолюцію було передано в Секретаріат Президента, Верховну Раду і Кабінет Міністрів, але реакції у відповідь на неї наразі не надійшло.

За матеріалами: Gazeta.ua, ЛігаБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька пропонує ввести податок на...брехню ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі