пʼятниця, 15 лютого 2008 09:07

Кільчицька натравить на блокувальників Ради уссурійських тигрів (ФОТО)

Нещодавно у Києві знайшли двох уссурійських тигрів - Тишка і Амбу. Власником такої явно не української екзотики назвав себе журналіст Володимир Бойко.

За його словами, тигрів підібрали в одному з райцентрів Київщини його друзі, хотіли віддати до зоопарку, але там не було належних умов. Тож Бойко вирішив завести вольєр, найняв доглядача, забезпечив "котенят" харчами.

"Приблизно місяць тому прийшли якісь люди і сказали, що тигрів хоче забрати собі додому Ірена Кільчицька. Вона тримає домашній зоопарк, у неї крокодили, і вона дізналася, що є тигри, яких можна просто забрати", - каже власник двох уссурійців в одному з телесюжетів...

Кільчицька ж, не довго думаючи, зізналася, що вирішила натравити тигрів спочатку на мерію, а потім і на всю Верховну Раду. Щоб підвищити ефективність роботи.

"Так, дійсно, я їх хочу забрати, тільки не додому. Одного я хочу забрати в мерію, щоб боротися з деякими депутатами та чиновниками, які заважають жити киянам, а другого - здавати в оренду. Наприклад, у Верховну Раду. Коли блокують трибуну, запускається тигр і трибуна розблоковується", - пояснила Ірена Реонольдівна.

У той же час журналіст Бойко бажанням віддати своїх любимців на поталу мерській дамі не палає. Він стверджує, що є хазяїном тигрів і за їхню подальшу долю збирається позиватися з київською адміністрацією.

А поки відомо лиш, що обидва уссурійця - Амба і Тишко - місяць житимуть на карантині в зоопарку, пише Tablo ID.

Фото: "УНІАНа", "Газеты по-киевски", "Публичных людей", "Сегодня" та фото foto.rambler.ru

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька натравить на блокувальників Ради уссурійських тигрів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі