четвер, 15 травня 2008 11:53

Кільчицька каже, що їй погрожують. Натякає на Турчинова

Заступник голови Київської міськадміністрації Ірена Кільчицька заявляє, що на її адресу надходять погрози в зв"язку з тим, що вона оприлюднила інформацію про причетність низки депутатів Верховної Ради до скандальних забудов на території Києва.

"Два дні тому на мої мобільні телефони надійшли два дзвінки з приводу того, щоб я припинила надавати інформацію про забудовників, які мають відношення до депутатів Верховної Ради від різних політичних сил, у тому числі і про Пейзажну алею", - заявила Кільчицька на прес-конференції в четвер.

За її словами, аналогічний дзвінок надходив їй ще до великодніх свят, однак вона "не звернула на нього уваги".

Вона підкреслила, що Окружний адміністративний суд Києва не встановлював, що нібито перший віце-прем"єр, один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов не причетний до будівництва на Пейзажній алеї і, що сама Кільчицька надала неправдиву інформацію про це.

"У рішенні суду чітко сказано, що в моїх діях не було жодних неправомірних або некоректних заяв, а непричетність до будівництва на Пейзажній алеї Олександра Турчинова цей суд не встановлював, він тільки сказав, що недостатньо матеріалів для доказу", - зазначила Кільчицька.

Віце-мер також підкреслила, що стосовно блоку Леоніда Черновецького відбуваються провокації.

Саме як провокацію вона розцінила заяви МВС про те, що меру Києва Черновецькому в середу була вручена повістка для явки в правоохоронні органи.

Кільчицька підкреслила, що "такі ж провокації мають місце й по відношенню до посадових осіб" Київської міськадміністрації.

Вона зазначила, що факт вручення повістки для явки в правоохоронні органи підтверджується винятково наявністю підпису громадянина, що викликається, його найближчих родичів, або особи, уповноваженої представляти її інтереси.

"Спроба провокації з врученням повістки з боку нібито співробітників МВС - це реакція Юрія Луценка на те, що Блок Леоніда Черновецького оприлюднював інформацію про забудовників у списках НУ-НС. Київський міський голова Черновецький звернувся до Генеральної прокуратури з проханням розслідувати дану провокацію", - заявила Кільчицька, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька каже, що їй погрожують. Натякає на Турчинова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі