пʼятниця, 16 травня 2008 12:18

Кільчицька думає про третю дитину, але з чоловіками жити не хоче (ФОТО)

"Так! Я чекаю другу дитину. Але заміж не збираюся", - заявила заступник Леоніда Черновецького Ірена Кільчицька газеті "Жизнь за всю неделю".

"При цьому я не лише не бажаю у майбутньому вступати у шлюб, але й взагалі ні з ким з чоловіків жити не хочу", - сказала жінка.

Незважаючи на такі сміливі заяви, ім"я батька чи батьків її дітей Кільчицька вперто замовчує. Пояснення ж дає таке:

"Заборонених тем для мене не існує. Але я не бажаю робити комусь додатковий піар".

Окрім того, Ірена Реонольдівна додала, що навіть вагітній їй не бракує кавалерів. "Чоловіки мене оточують завжди", - зауважила вона у коментарях газеті.

А доля матері-одиначки з двома дітьми, додала Ірена Реонольдівна, її абсолютно не лякає, навпаки, навіть приваблює.

"Я хочу мати багато дітей, тож лишитися одній з двома дітьми на руках я не боюся", - запевнила Кільчицька.

"Сподіваюся, що зможу народити і третю дитину. Якщо не буде можливості, то всиновлю. Але пізніше, щоб у неї була хоч у пару років різниця з моїми дітьми", - поділилася мерська дама з "Сегодня".

"Мені подобається бути вагітною, хоча це фізично нелегко, навіть елементарно ходити складніше. Але це дуже умиротворений, гарний стан", - нагадала вона виданню.

Свою однорічну доньку Моніку Кільчицька не забуває привчати до літератури.

"Я їй читаю багато дитячих книг, казок, у тому числі українською мовою. Причому зараз є книги з якимсь музичним супроводом. І Моніка дуже любить танцювати під них: я починаю читати, відразу включаю на книжці кнопку, і Моніка пускається у танок", - посміхається заступник Черновецького.

А улюблений персонаж Моніки, за словами її мами, - Кінг Конг: "Моніка дуже добре вміє показувати, як лякає Кінг Конг".

Поповнення у родині мерської дами очікується вже у серпні. А от стать дитини Кільчицької, як і те, хто її батько, - поки таємниця.

За матеріалами: TabloID, Публічні люди, Сегодня.
Зараз ви читаєте новину «Кільчицька думає про третю дитину, але з чоловіками жити не хоче (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі