середа, 23 липня 2008 15:58

Кернес стверджує, що його "замовили"

Секретар харківського міськради Геннадій Кернес продемонстрував на прес-конференції в середу аудіозапис, де йому і мерові міста Михайлові Добкіну погрожують розправою.

Прес-конференція була скликана для пояснення причин виклику секретаря міськради Геннадія Кернеса в Головне слідче управління МВС України.

Присутній на прес-конференції народний депутат Дмитро Шенцев надав звукозапис переговорів депутата райради Медведєва з ймовірним виконавцем про замовлення убивства Геннадія Кернеса і Михайла Добкіна.

Так само Медведєв обвинувачує Кернеса в тому, що саме за наказом секретаря міськради на нього було зроблено вчинено напад, і обіцяє помститися.

Кернес вважає, що замах на нього і пов"язаний саме з розмовою, зафіксованою на плівці.

Те, як Кернес був доставлений на допит в Київ, секретар міськради назвав "хвастощами і демонстрацією сили", а Луценко, на його думку, просто зводить у такий спосіб особисті рахунки.

Адвокати секретаря міськради готують заяву про порушення прав людини.

Кернес попередив журналістів, що під дверима прес-центру його чекають представники правоохоронних органів, але вони не зможуть перешкодити конференції, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кернес стверджує, що його "замовили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі