пʼятниця, 01 серпня 2008 09:28

Кернес потрапить в Лук"янівське СІЗО

Допит секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса в МВС завершився.

Під час брифінгу Кернес заявив, що всі 6 годин йому ставили одні і ті ж питання. "Сьогодні Міністерство внутрішніх справ стало інструментом для зведення особистих рахунків. Я думаю, що всі ті заяви, де міністр говорив, що я покинув Україну, не відповідають дійсності. Мені зараз вручена повістка прийти завтра до 10:00 до слідчого ізолятора за адресою вул. Дегтярівська, 13. Я відповідав слідчому, що не зможу цього зробити, оскільки є секретарем Харківської міської ради, і мені потрібно виконувати свої обов"язки", - сказав він.

"Все це робиться для дискредитації харківської міської влади і міського голови", - підкреслив Кернес.

В той же час в ГПУ не виключають, що якщо секретар Харківської міськради Геннадій Кернес не з"явиться завтра без поважної причини на допит, до нього може бути застосована процедура примусового приведення.

Зокрема, згідно зі статтею 70 Кримінального кодексу, у разі нез"явлення без поважної причини свідка на допит до нього може бути застосована процедура примусового приведення, відзначили в Генпрокуратурі, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кернес потрапить в Лук"янівське СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі