четвер, 03 липня 2008 09:51

Кернес покаже відео, на якому "замовляють" його, його сина і Добкіна

Секретар Харківської міськради Геннадій Кернес на сьогоднішній сесії міськради має намір продемонструвати відеозапис, на якому "замовляють" його вбивство, а також вбивство його сина і Харківського міського голови Михайла Добкіна. Про це заявив сам Кернес, передає SQ.

За словами секретаря міськради, до цього "замовлення" мають відношення правоохоронні органи.

"Луценко зводить зі мною особисті рахунки", - заявив Кернес. Він також спростував звинувачення в тому, що вживає наркотики, заявивши про свою готовність позмагатися з будь-яким охочим і довести прекрасну фізичну підготовку.

На спільному засіданні постійних комісій міськради Кернес звернувся до опозиційних фракцій. Він сказав, що володіє інформацією про те, що завтра (3 липня) під час сесії вони мають намір блокувати трибуну.

"Щоб зірвати сесію, вам потрібно заблокувати президію, а це у вас не вийде", - заявив він. За словами Кернеса, у четвер сесію вестиме Добкін, який спеціально для цього перерве відпустку.

Нагадаємо, 25 червня прокурор Харківської області Василь Синчук підписав ухвалу про порушення кримінальної справи проти Кернеса за статтею "Хуліганство".

Зараз ви читаєте новину «Кернес покаже відео, на якому "замовляють" його, його сина і Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі