четвер, 07 серпня 2008 20:03

Кернес крутив журналістам фальшиві плівки про свій замах

Запис розмови про підготовку замаху на секретаря міськради Геннадія Кернеса, його сина і на мера Харкова Михайла Добкіна має ознаки монтажу.

Про це заявив адвокат обвинувачуваного Олега Медведєва Сергій Коробка, зазначивши, що про це свідчать результати повторної фоноскопічної експертизи.

"Крім того, експертиза дійшла висновку, що магнітофон, який був представлений заявником, не є першоджерелом, тобто розмова була записана не на нього", - сказав Коробка.

Як відомо, прокурор області Василь Синчук порушив справу щодо депутата Московського району Олега Медведєва наприкінці минулого року.

Медведєв був арештований, однак уже цього року підслідність справи була змінена. Її передали до Головного слідчого управління МВС.

Потім було ухвалено рішення про зміну запобіжного заходу Медведєву. Його відпустили під підписку про невиїзд і забезпечили охороною, як важливого свідка по інших кримінальних справах.

23 липня цього року на прес-конференції Кернеса був оприлюднений запис бесіди двох чоловіків, які обговорювали організацію замаху на секретаря міськради, його сина і на мера. Кернес стверджує, що це Медведєв і його колишній партнер по бізнесу Зайцев, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кернес крутив журналістам фальшиві плівки про свій замах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі