вівторок, 22 вересня 2020 16:31

Кернес йде на поправку і готується до виборів

Кернес йде на поправку і готується до виборів
Чинний харківський мер, одужавши від коронавірусу, знову буде балотуватися. Фото: Facebook/Геннадій Кернес

Мер Харкова Геннадій Кернес, який лікується від коронавірусу в Німеччині, йде на поправку і збирається на вибори.

Про це заявили в Харківській міськраді, повідомляє "Сьогодні".

"Геннадій Адольфович йде на поправку. Крім того, маємо інформацію, що він має намір балотуватися в мери Харкова на майбутніх виборах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки Кернес заплатив за переліт і лікування в Німеччині

Пасинок харківського мера Родіон Гайсинський повідомив у Instagam, що відвідав Кернеса, і той почувається набагато краще. А німецькі лікарі нібито вже планують його виписку. Також Гайсинський підтвердив інформацію про те, що вітчим має намір подавати свою кандидатуру на вибори мера Харкова.

"Сьогодні зранку був у @gepard59 (нік Кернеса в Instagram, - Gazeta.ua). Стан набагато краще, лікарі вирішують, коли зможуть відпустити до Харкова. Зв'язок в палаті досі заборонений. На вибори йде він, і це не обговорюється", – зазначив Гайсинський.

14 вересня з'явилася інформація про те, що у Геннадія Кернеса підтверджено Covid-19 і мер перебуває у важкому стані, госпіталізований до 17-ї лікарні. Пізніше його літаком доставили до німецької клініки "Шаріте".

Зараз ви читаєте новину «Кернес йде на поправку і готується до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі