середа, 16 квітня 2014 17:41

Керівника російських диверсантів тепер знають в обличчя - МВС зробило фоторобот

З'явився фоторобот керівника російських та проросійських диверсантів, які "тероризують" східні області України. Фоторобот у своєму Twitter розмістила Українська правда.

Нагадаємо, учора СБУ відкрила кримінальне провадження проти громадянина Росії, який керує захопленням будівель держустанов та силових структур на Сході України.

Ним виявився офіцер спецназу головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Російської Федерації Ігор Стрєлков.

У поясненні до малюнка йдеться, що Стрєлкову 55-60 років. Зріст - 180 см. Волосся з сивиною. Очі вузькі, невеликі. Ніс загострений. Губи тонкі. Форма обличчя ближча до квадратної. Худорлявий.

 

"Ця особа є помічником з силових питань самопроголошеного прем'єра АРК Аксьонова. Він прибув на територію України наприкінці лютого – початку березня. А на початку квітня отримав прямий наказ з Москви розпочати масштабну диверсійну операцію на материковій частині України, зокрема в Донецькому та Луганському регіонах", - цитує "Українська правда" одного з керівників контррозвідки СБУ Віталія Найду.

Разом з іншими співробітниками ГРУ, дислокованими в Криму, загальною чисельністю до 30 осіб 8 квітня Стрєлков через Керченську переправу виїхав до Ростова-на-Дону, де розташований розвідувальний центр.

 Після цього керівники груп спецназу російської військової розвідки з Ростова вилетіли на остаточне узгодження операції до Москви.

12 квітня Стрєлков із підлеглими незаконно перетнув державний кордон України для реалізації силового сценарію прихованої агресії. На даний час він особисто керує операцією у місті Слов'янськ, заявив Найда.

Нагадаємо, в СБУ заявили, що вже затримали близько 40 російських шпигунів та диверсантів, які збурюють сепаратистських рух на Південному Сході України.

Зараз ви читаєте новину «Керівника російських диверсантів тепер знають в обличчя - МВС зробило фоторобот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі