Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2018 15:31

Керівник фракції регулярно зустрічається з Путіним

Керівник фракції регулярно зустрічається з Путіним
Співголова фракції "Опоблоку" Юрій Бойко узгоджує з президентом Росії Володимиром Путіним свій похід на вибори - ЗМІ.

Співголова фракції "Опоблоку" Юрій Бойко зустрічається з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляє сайт Lb.ua.

Обговорюють політичне об'єднання кума Путіна Віктора Медведчука ("За життя") з колишнім головою Адміністрації президента Януковича Сергієм Львочкіним ("Опоблок").

Зустрічі Бойка з Путіним "проходять останнім часом частіше, ніж у Ромео і Джульєтти побачення", пише журналіст Соня Кошкіна.

"Суть домовленостей: союз Бойка-Льовочкіна і Рабіновича-Медведчука забезпечує об'єднання умовних "біло-блакитних", консолідацію їхнього електорату і, як наслідок - проходження Бойка до другого туру. Де його зустрічає "головний борець проти проросійського реваншу" Петро Порошенко. Після чого - до парламентських - вони спільно створюють широку коаліцію, Бойко отримує прем'єрську посаду, Медведчук - спікерську і так рулять країною", - йдеться у публікації.

Бойко отримує прем'єрську посаду, Медведчук - спікерську

Головний посил для виборця - мир на Донбасі.

"Правда, по факту - на умовах Путіна, який з першого дня агресії планував повернути окуповані території на правах широкої автономії. Перекресливши будь-які спроби інтеграції України на західному напрямку

План схвалений безпосередньо Путіним. Бойко щиро впевнений, що "зловив Бога за бороду", з Путіним говорить нібито на рівних, більше того - той з ним нібито всерйоз про щось домовляється", - повідомляє ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коаліція Медведчука і Льовочкіна провалиться

Один із керівників "Опоблоку", колишній голова Адміністрації Януковича Сергій Льовочкін заявив, що підтримує об'єднання з партією "За життя" Вадима Рабіновича.

"За життя" пов'язують із кумом президента Росії Володимира Путіна Віктором Медведчуком.

Зараз ви читаєте новину «Керівник фракції регулярно зустрічається з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути