понеділок, 14 липня 2008 15:58

Кендзьор: Ющенко "кинув" "Нашу Україну"

Про це в інтерв"ю "ІМК" розповів народний депутат цього блоку, рухівець Ярослав Кендзьор.

"З самого початку було зрозуміло, що весь цей сценарій руйнування "Нашої України" і створення нового політичного проекту - "Єдиного Центру" - це ініціатива і режисура Віктора Балоги, - говорить пан Кендзьор. - Все це робилося з відома глави держави, і тут є парадокс: почесний глава "Нашої України" планував руйнування свого політичного дитяти. І вихід кожного окремого члена НУ - це ляпас Президентові. Тому що якщо людина виходить з цієї політсили, це говорить про те, що ця партія нікчемна, хоча її і "почесно" очолює сам Президент".

"Цей проект, по суті, - сурогат, тому що до нього увійшли і колишні "нашоукраїнці", і колишні представники БЮТ, ПР і СДПУ(о), тобто цей абсолютно безликий сурогат - партія без чіткої ідеї, - говорить депутат про "ЄЦ". - Та і взагалі таке майбутнє чекає ЄЦ - незважаючи, хто саме її очолюватиме. Повний провал чекає її у будь-якому випадку. Ющенко і Балога були б наївними, якби сподівалися на обіцянки Партії регіонів, що при союзі з ними за Ющенко проголосує 90% Донбасу. У таку ілюзію може повірити тільки наївний школяр".

"Руйнується його (Ющенко) політичне дитя (НУ-НС), прихильником якого він був і за ініціативою якого була створена ця партія, це повна зневага своєю політичною силою - він її "кинув", - також заявив парламентарій.

"Доля НУ буде невеселою. Вона боротиметься за виживання. Боротиметься за подолання 3-відсоткового бар"єру на наступних (позачергових або чергових) парламентських виборах, і ця сила знаходитиметься в достатньо складній ситуації, тому що боротиметься з ЄЦ, з політичною силою, яка створена на руїнах НУ", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор: Ющенко "кинув" "Нашу Україну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі