середа, 17 грудня 2008 13:17

Кендзьор пригадав "ленінську" біографію Тарасюка

Лідером фракції НУ-НС буде той, кого призначить Юлія Володимирівна. Про це заявив народний депутат України від блоку НУ-НС Ярослав Кендзьор.

"Я особисто хотів би бачити на чолі фракції Бориса Івановича Тарасюка. Тому що він найбільш досвідчений з усіх інших претендентів. Він має колосальний досвід, як вірний ленінець часів радянського режиму, як інструктор ЦК Компартії України, як людина, яка заслужила відмінні характеристики й рекомендації на всі свої попередні посади від Комітету держбезпеки. Саме він найбільш підходить на посаду лідера фракції "Наша Україна - Народна самооборона", - іронічно зазначив політик.

Кендзьор також заявив, що, спостерігаючи за тим, як розгорталися події в парламенті 9 грудня, "коли Борис Іванович бігав по сесійній залі, ледве штани не втрачав, намагаючись догодити шефіні Юлії Володимирівні Тимошенко", то, поза сумнівом, він заслуговує на таку посаду.

Нагадаємо, фракція "Наша Україна - Народна самооборона" сьогодні на засіданні так і не вибрала лідера фракції. На пост голови фракції НУ-НС претендують три кандидатури: Микола Мартиненко, Олександр Третьяков і Борис Тарасюк, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор пригадав "ленінську" біографію Тарасюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі