середа, 02 березня 2011 18:33

Кендзьор нагадав, у що вдягається Тимошенко

Кендзьор нагадав, у що вдягається Тимошенко

Якщо президент Віктор Янукович дасть відповідний сигнал більшості у Верховній Раді, то вона проголосує завтра за антикорупційний законопроект.

У цьому впевнений народний депутат від фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор.

За його словами, у нас в державі чиновники - майстри свого класу.

"Вони заслужені діячі мистецтв, наук, майстри спорту... І якщо їм треба обійти закон, то чиновник і тут проявить свою майстерність й знайде потрібну шпаринку", - сказав народний депутат.

Він підкреслив, що насправді в Україні вже достатньо законів для того, аби боротись ефективно з корупцією.

"Тому якщо цей законопроект буде прийнято, то дай Боже, щоб він доповнив наявне законодавство. Але, якщо чесно, важко повірити у щире бажання влади подолати корупцію", - додав Кендзьор.

Зокрема, він зазначив, що у наявному сьогодні у парламенті законопроекті не пропонується ухвалити необхідність ведення декларацій доходів та видатків членів сімей чиновників.

"А це було б дієвим кроком у боротьбі з корупцією. Навіть школяру легко підрахувати, як живе насправді чиновник, якщо у нього задекларовані малі доходи, а він мешкає у наддорогому маєтку, їздить на дорогій машині, вдягається дорого. Такого чиновничка можна було б сміливо брати під руки. Але цей момент якраз у документі не враховано", - підкреслив опозиціонер.

"Та ж Юлія Тимошенко колись теж декларувала лише зарплату прем'єр-міністра, а її одіяння на той час і зараз тягнуть на десятки тисяч доларів... Ось така "весела" ситуація у нашій державі", - резюмував Кендзьор.

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор нагадав, у що вдягається Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі