неділя, 20 квітня 2008 12:51

Катеринчук сподівається на Литвина у поваленні Черновецького

Кандидат у мери Києва Микола Катеринчук вважає, що депутати Блоку Литвина у Верховній Раді підтримають проведення виборів мера столиці у два тури.

Про це він сказав в ефірі радіо "Свобода" у суботу ввечері.

Катеринчук зазначив, що БЮТ і НУ-НС вже підтримали проведення виборів у два тури. "Залишилось тільки переконати президента. Я думаю, що ми переконаємо його", - додав депутат.

Він висловив переконання, що для цього вистачить голосів у Верховній Раді.

"Я думаю, що підтримають депутати Литвина, тому що його представник теж є", - сказав Катеринчук, додавши, що Володимир Литвин "буде зацікавлений в цьому голосуванні".

Він також висловив готовність підтримати Віталія Кличка або Олександра Турчинова, якщо хтось із них вийде в другий тур виборів із Леонідом Черновецьким.

"У киян має бути вибір, і він має бути свідомий. Якщо вони віддають свої голоси Кличку або Турчинову, безумовно, заради того тільки, щоб команда Черновецького не була при владі, ми будемо готові підтримати ту людину, яка набере більшість голосів", - зазначив Катеринчук. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук сподівається на Литвина у поваленні Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі