вівторок, 04 листопада 2008 14:53

Катеринчук придумав, як підвищити свій рейтинг у Києві

Блок Миколи Катеринчука в Київській міській раді вважає безпідставним і економічно необґрунтованим підвищення тарифів на проїзд у метрополітені в 4 рази до 2 гривень/поїздка в Києві.

Про це сказано в заяві блоку.

Блок також вказує на неготовність столичного метрополітену до реалізації підвищення тарифів.

"Недостатня кількість жетонів нового зразка... спричинила масові скупчення людей біля кас метрополітену; напередодні неможливо було придбати проїзні квитки або жетони нового зразка через їх повну відсутність; скористатися жетонами старого зразка також виявилося неможливим", - сказано в заяві.

Також Блок розкритикував Київську міську державну адміністрацію за слабке висвітлення підвищення тарифів.

"Лише наприкінці минулого тижня, у п"ятницю, керівництвом КМДА було зроблено офіційне повідомлення про введення в дію рішення міськради", - зазначається в заяві блоку.

Блок вважає, що навіть на тлі інфляційних процесів на загальнодержавному рівні й на тлі наслідків світової економічної кризи рядовий громадянин столиці фінансово не готовий платити більшу плату за проїзд у метро.

Блок Миколи Катеринчука обіцяє наполягати на перегляді цього питання на черговій сесії Київради.

4 листопада Київміськадміністрація підвищила тарифи на проїзд у наземному громадському транспорті й у метро в 3-4 рази до 1,5-2 гривні за 1 поїздку, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук придумав, як підвищити свій рейтинг у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі