неділя, 15 квітня 2007 17:35

Катеринчук пояснив, за що його взяли у "Народну самооборону"

Народний депутат Микола Катеринчук (фракція "Наша Україна") вважає логічною свою появу у виборчому списку блоку "Народна самооборона Юрія Луценко".

"На сьогоднішній день для мене, як для лідера "Європейської платформи для України", ухвалено рішення, що ми йдемо на вибори саме у форматі з "Самообороною", - сказав Катеринчук в інтерв"ю журналістам в неділю в Києві після закінчення з"їзду, на якому був створений блок "Народна самооборона Юрія Луценко".

Він підкреслив, що його участь в блоці "буде зрозуміла виборцям і тим людям, які аналізують перспективи демократії в Україні".

Відповідно до слів Катеринчука, рух "Європейська платформа для України" вела переговори зі всіма демократичними силами - "і з БЮТ, і з "Народною самообороною", і з "Нашою Україною".

"На сьогоднішній день рішення ухвалене. Я поставив межу під цим", - сказав Катеринчук. Разом з тим він відхилився від відповіді на питання, яким номером йому пропонували йти в списку БЮТ.

Коментуючи створення блоку "Народна самооборона Юрія Луценко", Катеринчук сказав, що "це говоритиме про ті речі, які гарантовані до виконання тих зобов"язань, які ми беремо на себе під час виборчого процесу", пише Інтерфакс-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Катеринчук пояснив, за що його взяли у "Народну самооборону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі