середа, 18 червня 2008 08:13

Катеринчук пообіцяв, що його "зрадники" депутатами не будуть

Катеринчук пообіцяв, що його "зрадники" депутатами не будуть
Лідер Європейської партії Микола Катеринчук прогнозує довготривалий процес реєстрації наступних за списком депутатів від Блоку Катеринчука в Київраді.

Про це він заявив, коментуючи відмову Київської міської ТВК у реєстрації цих депутатів міськради, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-служба блоку.

"Я абсолютно спокійно прийняв таке рішення виборчої комісії, оскільки іншого варіанту навіть не допускав", - зазначив Катеринчук.

"Однак, варто зазначити для широкого загалу, що фактично сьогодні рішення ТВК притягнуте за вуха. Інших слів навіть важко й підібрати. ТВК не вважає рішення та витяг з протоколу про прийняття такого рішення документом однієї юридичної сили", - додав він.

"Я не помилився у твердженні, що процес реєстрації наступних за списком депутатів від мого Блоку буде доволі не простим та довготривалим. Але я стовідсотково впевнений, що ні Ярошенко, ні Гавриленко, ані Тесленко депутатами Київради у цьому скликанні не є і такими не будуть і надалі", - додав Катеринчук.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук пообіцяв, що його "зрадники" депутатами не будуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі