четвер, 15 травня 2008 15:34

Катеринчук покарає Луценка за брехню

Представники Блоку Миколи Катеринчука подали позов до суду на лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка за розповсюдження неправдивої інформації про кандидата на пост київського міського голови Катеринчука і його блок.

Про це на прес-конференції в четвер в Києві розповів кандидат в депутати Київради від Блока Катеринчука адвокат Олексій Рєзніков.

За його словами, в середу до Голосіївського районного суду Києва були подані два судові позови: один - від імені Катеринчука, а другий - від імені блоку.

Підставою для подачі позовів послужили заяви Луценка про те, що Катеринчук є технічним кандидатом від нинішнього мера Києва, одного з учасників виборчої гонки Леоніда Черновецького.

Адвокат упевнений в тому, що протягом тижня неправомірність дій Луценка буде доведена в суді.

Рєзніков відзначив, що за таке порушення виборчого законодавства передбачається винесення попередження про перше порушення виборчого законодавства. Отримання другого попередження є підставою для зняття кандидата з виборчої гонки, повідомляє Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Катеринчук покарає Луценка за брехню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі