вівторок, 03 червня 2008 14:47

Катеринчук не хоче, щоб Довгий залишився секретарем Київради

Блок Катеринчука не підтримуватиме кандидатуру Олеся Довгого на посаду секретаря Київради. Про це повідомив Микола Катеринчук перед засіданням Київради у вівторок.

За його словами, Київська влада потребує децентралізації, тому мер і секретар Київради не можуть бути представниками однієї політичної сили.

"Ми не будемо підтримувати претендента, якщо він буде висунутий від тієї ж саме політичної сили, до якої належить мер", - сказав Катеринчук.

Крім того він повідомив, що одним з перших питань його блок внесе дворічний мораторій на забудову історичного центру міста.

"Ми хочемо внести на першому засіданні ініціативу про неможливість продовження єдиного пріоритету, який був у Київраді минулого скликання – це елітна забудова в центрі міста", - сказав він.

"Ми хочемо внести питання щодо мораторію на два роки і весь ресурс Київради направити на вирішення транспортних проблем, соціального житла і питання екології", - сказав Катеринчук.

Відповідаючи на питання, хто став лідером фракції блоку Катеринчука, він сказав, що ним став Олексій Резніков, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук не хоче, щоб Довгий залишився секретарем Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі