субота, 19 лютого 2011 16:47

Катеринчук і Гриценко створять нову опозицію - експерт

Катеринчук і Гриценко створять нову опозицію - експерт

Микола Катеринчук і Анатолій Гриценко можуть стати ще одним центром об'єднання опозиції. Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко в коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Матвієнко, Мартиненко, Порошенко, швидше за все, будуть з Яценюком, якщо домовляться. А щодо Гриценка, то я вже давно казав, що навряд чи в них з Яценюком щось вийде. Бо в них розбіжності серйозні. Тут і погляди, і світоглядні позиції", - зазначив експерт.

Водночас, наголосив він, те, що зараз відбувається – це також варіант.

"Якщо домовляться, можуть діяти в ніші нової опозиції, попит на яку є. Значна частина громадян, які не дуже налаштовані підтримувати Тимошенко, шукають до кого примкнути. До Яценюка теж є критичне ставлення. Його антирейтинг високий достатньо. Тому об'єднавчі тенденції в опозиції людьми сприймаються позитивно", - наголосив політолог.

І додав, що якщо вдасться Катеринчуку і Гриценко домовитися, то це буде добре.

"В Катеринчука є вже досвід великий, непогана регіональна структура. Тому їхнє об'єднання може мати певний ефект. Звичайно, рейтинг в них набагато менший, ніж в Яценюка, чи в Тимошенко. Але вони можуть бути ще одним центром об'єднання опозиції", - сказав він.

Нагадаємо, рада Європейської партії України ухвалила рішення про об'єднання в єдину політичну силу з партією "Громадянська позиція".Як відомо, раніше повідомлялося, що лідери партій "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України й "Собор" складають статут нової партії.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук і Гриценко створять нову опозицію - експерт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі