вівторок, 05 серпня 2008 08:35

Катерина Ющенко розповіла про пріоритетне завдання свого чоловіка

Катерина Ющенко розповіла про пріоритетне завдання свого чоловіка
Голова Міжнародного доброчинного фонду "Україна 3000" Катерина Ющенко одержала міжнародну нагороду компанії "MaxWell" у сфері громадської охорони здоров`я.

Як повідомили у цій компанії, Ющенко удостоїлася нагороди за свою роботу з поліпшення стану здоров`я українських дітей і жінок.

Вручив нагороду один із засновників, президент і генеральний директор MaxWell Biocorporation, доктор Кенет Алібек під час відкриття симпозіуму "ХXI століття: фармацевтичне виробництво, наукові дослідження в галузі охорони здоров`я і надання медичних послуг у країнах СНД на сучасному етапі".

У компанії зазначають, що завдяки своїм досягненням як голова Міжнародного доброчинного фонду "Україна 3000", докладеним зусиллям на користь українських дітей, а також сприянню в поліпшенні діагностики і лікування раку молочної залози на ранній стадії серед українських жінок, Катерина Ющенко стала першою, хто одержав таку нагороду.

"Досягнення найвищого рівня медичної допомоги в Україні є пріоритетним завданням для мого чоловіка, Президента Віктора Ющенка, і для фонду "Україна 3000". У сфері охорони здоров`я в Україні відбувається процес змін і поліпшення, проте воно все ще потребує реформації, інвестування і навчання фахівців для досягнення рівня європейських стандартів", - написала Ющенко в листі до доктора Алібека.

У своєму листі вона також високо оцінила інвестування MaxWell Biocorporation у розвиток українського сектору охорони здоров`я і зусилля компанії щодо забезпечення українців доступними, високоякісними фармацевтичними продуктами і медичними послугами, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко розповіла про пріоритетне завдання свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі