четвер, 25 жовтня 2007 11:03

Катерина Ющенко носить коштовний годинник за $40 тисяч (ФОТО)

 

Дружина президента Катерина Ющенко на благодійний футбольний матч між українськими та італійськими зірками одягла свій діамантовий годинник Cartier, пише Tablo ID.

Як вдалося з"ясувати виданню такий самий годинник, як у дружини президента, але в рожевому золоті, в Інтернеті продають за майже 40 тисяч доларів.

Як давня шанувальниця французького будинку моди Chanel, Катерина Ющенко не змогла пройти повз намисто з перлів від цього бренду.

Досить масивне кольє вона продемонструвала під час однієї з прес-конференцій. Таке на Інтернет-аукціоні коштує більше тисячі доларів, зазначає Tablo ID.

Згідно з офіційною декларацією за 2006 рік, оприлюдненою Віктором Ющенком у березні, прибуток його дружини склав 462 тисяч 178 гривень 10 копійок.

Щоправда гроші на діамантову прикрасу Катерина Ющенко могла взяти зі свого власного рахунку, на якому, згідно з тією ж декларацією за минулий рік, перебувало 1 мільйон 180 тисяч 361 гривень.

За матеріалами: Tablo ID.

Фото прес-служби президента

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко носить коштовний годинник за $40 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі