четвер, 20 березня 2008 10:30

Каськів вимагає переформатування коаліції і придумав ролі для Тимошенко і Ющенка

Депутат Верховної Ради від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", голова партії "Пора" Владислав Каськів виступає за формування єдиної партії з НУНС, Блоку Юлії Тимошенко, представників Партії регіонів і позапарламентських партій.

Про це сказано в повідомленні прес-служби партії "Пора".

Каськів вважає, що, виходячи з державницьких позицій, НУНС повинен звернутися до БЮТ із чіткою пропозицією про створення єдиної загальнонаціональної партії за участі представників ПР і позапарламентських сил.

"Ця об"єднана партія повинна затвердити п"ятирічний план радикальних реформ, жорстко централізувати виконавчу владу й висунути єдиного кандидата на наступні президентські вибори. Лідером цієї об"єднаної політичної сили може стати Юлія Тимошенко, а кандидатом на пост Президента - Віктор Ющенко", - сказав він.

При цьому депутат вважає, що у разі відмови НУНС від формування єдиної партії за таким принципом коаліція може втратити зміст і перспективу.

Раніше Каськів критикував БЮТ за непідтримку створення єдиної партії на основі НУНС.

2 серпня 2007 партії "Народний Союз Наша Україна", "Уперед, Україно!", "Народний рух України", Українська республіканська партія "Собор", Українська народна партія, "Християнсько-демократичний союз", "Пора", Партія захисників батьківщини й "Європейська партія України" створили блок "Наша Україна - Народна Самооборона" для участі в позачергових виборах Ради.

Зараз ви читаєте новину «Каськів вимагає переформатування коаліції і придумав ролі для Тимошенко і Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі