субота, 22 грудня 2012 00:36

Каськів написав заяву про відставку, та її поки не прийняли

Каськів написав заяву про відставку, та її поки не прийняли
Каськів підписує договір з Бонвеі у присутності Азарова та Бойка. Фото: economics.lb.ua

Глава Державного агентства з інвестицій і інновацій Владислав Каськів написав заяву про звільнення після підписання невдалої угоди з невідомою особою щодо реалізації проекту LNG-терміналу.

Про це в ефірі телеканалу Інтер розповів народний депутат Партії регіонів, екс-віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.

Відповідаючи на запитання, чи готовий він публічно вимагати звільнення Каськіва після скандалу з підписанням мільярдного проекту, ТІгіпко запевнив, що чиновник і сам вже давно подав відповідну заяву.

"Я знаю, що Каськів таку заяву писав і готовий йти у відставку. Поки цю заяву не прийняли. Це питання не до нього, а до когось іншого", - підкреслив він.

Нагадаємо, що українська сторона підписала контракт з Джорді Сарда Бонвеі, який нібито представляв іспанську кампанію Gas Natural щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні. Проте згодом у іспанській компанії спростували підписання контрактів щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні.

Там заявили, що Джорді Сарда Бонвеі не знають, і він взагалі навіть не є їхнім працівником. Невдовзі ЗМІ повідомили, що він колишній лижний інструктор.

Зараз ви читаєте новину «Каськів написав заяву про відставку, та її поки не прийняли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі