середа, 28 травня 2008 16:08

Каськів: Країні потрібні новий парламент і нова коаліція

Перемога Черновецького була очевидною задовго до виборів. Результат виборів однозначно продемонстрував, що сьогодні стають неактуальними всі колись важливі і впливові політичні сили

Про це в інтерв"ю ІнтерМедіа консалтинг заявив народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", лідер ГП "Пора" Владислав Каськів.

Коментуючи ситуацію усередині блоку НУ-НС, лідер "Пори" зазначив: "Що стосується блоку і коаліції, то я впевнений, що цій країні потрібні і новий парламент, і нова коаліція, і нові політичні сили, і нова Конституція. Це все необхідно, щоб дати країні нове дихання. Але нинішня демократична коаліція і блок НУ-НС проіснують стільки, скільки працюватиме чинний парламент".

Владислав Каськів також прокоментував результати київських виборів. За його словами, перемога Черновецького була очевидною задовго до виборів, ще коли демократична коаліція не змогла висунути на вибори мера столиці єдиного кандидата.

"Результат був абсолютно зрозумілий. Але не в цьому найголовніша інтрига цієї виборчої кампанії у Києві. Результат виборів дуже однозначно продемонстрував, що Україна вступила в етап великих змін, великих перетворень. І сьогодні стають неактуальними всі колись важливі і впливові політичні сили", - сказав він.

"У політичному середовищі скоро на передній план вийдуть зовсім нові ідеологічні сили, зовсім нові лідери, зовсім нові еліти, і цей процес супроводжуватиметься нестабільністю. Але він обов"язково закінчиться тим, що Україна стане типовою європейською країною", - зазначив політик.

Зараз ви читаєте новину «Каськів: Країні потрібні новий парламент і нова коаліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі