четвер, 09 жовтня 2008 14:28

Кармазін вважає, що Указ про розпуск Ради можна не виконувати

Народний депутат із НУ-НС Юрій Кармазін вважає, що указ Президента про дострокове припинення повноважень ВРУ не базується на Конституції України. Про це він заявив на брифінгу у ВРУ.

"Нічого спільного з Конституцією України цей указ не має. Він не базується на Конституції, значить, він є таким, який може бути оскаржений і може бути не виконаний", - зокрема, сказав нардеп.

Кармазін звернув увагу на те, що на тексті указу, який роздано народним депутатам, немає підпису Президента. "Те, що розміщене на сайті, це не документ. Ми ж знаємо, що Президент у цей час був в Італії. Зверніть увагу на номер цього документа – 911. В усьому світі це - знак про тривогу. Можливо, номер цього указу і є його суттю. Це - знак тривоги", - зазначив нардеп.

Він вважає синхронізованими вчорашні виступи Ющенка і Януковича. "Зрежисовано це, узгоджено чи ні? Очевидно, що узгоджено. Очевидно, що ці дії добре відпрацьовані", - запевнив Кармазін, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін вважає, що Указ про розпуск Ради можна не виконувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі