середа, 01 жовтня 2008 13:56

Кармазін розповів як Кириленко й Кожем"якін обзивалися клоунами

Кармазін розповів як Кириленко й Кожем"якін обзивалися клоунами
Народний депутат із НУ-НС Юрій Кармазін вважає, що лідер його фракції В"ячеслав Кириленко вчора на переговорах зі створення коаліції повівся по-хамськи стосовно прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це Кармазін заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

"Керівник фракції пан Кириленко запізнився на засідання на 40 хвилин, тобто 40 хвилин прем"єр-міністр та інші колеги, у тому числі й ми (представники фракції НУ-НС) прочекали, але не було зроблено елементарного вибачення або "sorry", як кажуть у такому випадку. Хамство почалося із самого початку, причому у найбрутальнішому вигляді. На мій погляд, коли говорить прем"єр-міністр, а ти розвертаєшся і говориш по телефону - це хамство", - зокрема, сказав нардеп.

За словами Кармазіна, БЮТ і частина НУ-НС у ході переговорів знаходили компроміси. Нардеп зазначив, що після цього почалася словесна перепалка між лідером фракції НУ-НС В"ячеславом Кириленком і заступником голови фракції БЮТ Андрієм Кожем"якіним.

"Ця перепалка закінчилася особистими звинуваченнями, на кшталт "подивися на себе в дзеркало" чи "клоун", - поінформував нардеп, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін розповів як Кириленко й Кожем"якін обзивалися клоунами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі