пʼятниця, 10 жовтня 2008 16:18

Карасьов: Блок Ющенка буде називатися ВБЮ

Політолог Вадим Карасьов вважає, що на дострокових парламентських виборах буде створений виборчий блок Віктора Ющенка. Про це він заявив сьогодні журналістам.

"Швидше за все, так (буде створення блоку Ющенка), і назва цього блоку приблизно може бути такою: "Виборчий блок Ющенка", ну щось таке "ВБЮ", - сказав Карасьов.

Карасьов відзначив, що, не дивлячись на те, що дострокові парламентські вибори ініціювала президентська сторона, організаційно такий Блок ще не оформлений. Крім того, партія "Наша Україна", на думку Карасьова, швидше за все, має намір самостійно брати участь у виборах.

Політолог прогнозує, що виборча кампанія можливого Блоку Ющенка буде побудована на темах необхідності вступу України в НАТО і акцентування уваги на Кавказьких подіях.

Крім того, він відзначає, що головним питанням виборчої кампанії стане економічна політика.

Карасьов відзначає, що в першій п"ятірці такого Блоку можуть бути такі люди, як Віталій Кличко, Раїса Богатирьова. Крім того, в цей Блок, на думку Карасьова, може увійти Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, 9 жовтня 2008 року Президент підписав Указ "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання і призначення позачергових виборів". Згідно з документом, дострокові вибори у Верховну Раду України призначені на 7 грудня 2008 року, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Карасьов: Блок Ющенка буде називатися ВБЮ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі