неділя, 27 вересня 2015 15:35

Кандидати від БПП попалися на хабарі і роздачі пайків - ЗМІ

Кандидати від БПП попалися на хабарі і роздачі пайків - ЗМІ
Фото: nikvesti.com

У Житомирській області потенційний кандидат в мери від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" попався на хабарі, а в Миколаєві кандидат у депутати Миколаївської міськради роздавала пайки виборцям.

У Малині затримали главу Малинської райради Миколу Савченка, який є потенційними кандидатом на посаду мера від партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" і голову РДА Володимира Литвиненка - під час отримання ними неправомірної вигоди у сумі 40 000 грн, пише Українська правда з посиланням на інформацію "ОПОРИ".

 Разом з тим  НикВести повідомляють, що в суботу, 27 вересня, в Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі пройшло свято, приурочене до Міжнародного дня літніх людей, яке було організоване директором підприємства "Золотий Колос" Надією Івановою, яку висунули кандидатом у депутати від "БПП" ,

Після свята запрошеним на нього пенсіонерам вручали продуктові набори.

Видання зазначає, що в минулому році будучи кандидатом у народні депутати по округу №129 в Миколаєві Іванова також обдаровувала пенсіонерів гречкою і макаронами.

Зараз ви читаєте новину «Кандидати від БПП попалися на хабарі і роздачі пайків - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі