четвер, 04 липня 2019 11:52

Кандидати скормлюють виборців курятиною, піцою та алкоголем
7

Фото: oporaua.org

На позачергових виборах кандидати в народні депутати по мажоритарці роздають виборцям продукти харчування і алкоголь.

Фото опублікувала громадянська мережа "Опора".

У Вінницькій області на окрузі №18 місцеві жителі отримують у вигляді благодійної допомоги курятину та заморожену піцу від кандидата з "Батьківщини" Олега Мейдича.

19 червня до міста Липовець приїхала машина із написом "Соціальні ініціативи Мейдича Олега", з якої роздавали пакети з такими ж написами. У пакетах була курятина та 2 заморожені піци.

Автор: oporaua.org
 
Автор: oporaua.org
 

Під час роздачі пакетів записували на аркуші прізвище та ім'я, адресу та телефон громадян, які отримують "допомогу". Паспортні дані не записували, хоча попередньо людям нібито переказували приходити з паспортами.

Автор: oporaua.org
 

У Івано-Франківську від кандидата "Свободи", секретаря тамтешньої міськради Оксани Савчук роздавали продуктові набори з овочів (огірки, помідори), зелені (листя салату), кількох буханок білого та "чорного" хліба, кільця ковбаси, пляшки з акцизною маркою (схожої на алкоголь або спиртне) та упаковки соку.

 
 

До пакунку також входили брендовані пряники із написом "Івано-Франківськ – місто наших дітей. Савчук Оксана. Команда Марцінківа". Кожен пакунок був перев'язаний стрічкою з календариком із написом: "До Верховної Ради України. Савчук Оксана. Команда Марцінківа. Вибори – 21 липня. ВО "Свобода".

 

Подарунки роздавали 28 червня на фестивалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хочеш стати нардепом - викладай $1 млн: Найєм назвав розцінки на виборах

21 травня президент Володимир Зеленський опублікував указ про розпуск парламенту. Позачергові вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.

Народних депутатів обиратимуть за змішаною системою — 225 за списками, іншу половину у мажоритарних округах, окрім округів в окупованих Росією районах Донецької та Луганської областей і Криму.

Зараз ви читаєте новину «Кандидати скормлюють виборців курятиною, піцою та алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі