пʼятниця, 16 травня 2008 08:45

Кандидат в депутати до Київради потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Студент Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, член Всеукраїнського об"єднання Свобода, кандидат в депутати до Київради Тарас Корніюк встановив рекорд Книги рекордів Гіннеса у вправі Підйом переворотом.

Про це повідомили в прес-службі Київської міської організації ВО Свобода.

Корніюк впродовж 3 годин 15 секунд без відпочинку виконав 1303 підйоми перевороту на щаблині.

Рекорд був зафіксований міжнародними представниками Книги рекордів Гіннеса.

Корніюк на 151 раз перевищив попереднє досягнення, яке належало вірменинові Зарзанду Мхитаряну (1151 раз за 2 години 51 хвилину). Рекордсмен встановив своє досягнення в гімнастичному залі спорткомплексу КНУ ім. Т. Шевченка.

Виступаючи перед пресою, Корніюк зазначив, що присвячує цей рекорд Україні: "Моє досягнення може стати хорошим прикладом для українських хлопців і дівчат, спонуканням до здорового способу життя, до патріотизму".

Наступним своїм досягненням випускник біологічного факультету Київського національного університету вважає продовження наукової кар"єри і активну суспільно-політичну діяльність.

Нагадаємо, що 8 травня в Міжнародному дитячому центрі Артек найбільший дитячий непрофесійний хор, що складається з 800 дітей-учасників травневої зміни, встановив світовий музичний рекорд до дня Перемоги, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат в депутати до Київради потрапив до Книги рекордів Гіннеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі