пʼятниця, 27 вересня 2024 18:34

Камала Гарріс випередила Дональда Трампа на 6 пунктів у Міннесоті

Камала Гарріс випередила Дональда Трампа на 6 пунктів у Міннесоті
Камала Гарріс випередила Дональда Трампа на 6 пунктів у Міннесоті. Фото: fakty.ua

Підтримка віцепрезидента Камали Гарріс у штаті Міннесота зросла порівняно з її політичним суперником, колишнім президентом Дональдом Трампом.

Згідно з новим опитуванням Гарріс випередила Трампа на 6 пунктів - 50% проти 44%, тоді як 4% не визначилися з вибором, а 2% віддали перевагу іншому кандидату в президенти, повідомляє The Hill.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп звинуватив Зеленського у брудних випадах у бік "улюбленого президента"

Як показало опитування губернатор Міннесоти Тім Волз, якого Гарріс обрала на посаду віцепрезидента, отримав більшу підтримку у своєму штаті, ніж його колега, сенатор Джей Ді Венс.

На національному рівні Гарріс випереджає Трампа на 4,1%, отримуючи 49,9 % проти 45,8%, згідно з останніми опитуваннями The Hill/Decision Desk HQ.

Опублікували соцопитування, в якому 48% виборців у США підтримують Камалу Гарріс на пост президента, тоді як 47% - Дональда Трампа. Ще близько 2% хочуть голосувати за лібертаріанця Чейза Олівера та 1% - за кандидата від Партії зелених Джилл Стайн.

Також 72% прихильників Трампа скоріше підтримують його, ніж хочуть голосувати проти Гарріс. При цьому 60% прихильників Гарріс скоріше підтримують її, ніж хочуть голосувати проти Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Камала Гарріс випередила Дональда Трампа на 6 пунктів у Міннесоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі