четвер, 14 квітня 2011 23:00

Каддафі показав жителям Тріполі знак "вікторія" після бомбардувань

Каддафі показав жителям Тріполі знак "вікторія" після бомбардувань

Лівійський лідер Муамар Каддафі проїхав в позашляховику вулицями столиці країни Тріполі після бомбардувань НАТО, повідомляє в четвер державне телебачення Лівії.

За інформацією телебачення, відеокадри з Каддафі були зняті незабаром після авіаударів.


На них видно, що лівійський лідер, одягнений у темний одяг, знаходився в чорному позашляховику з відкритим верхом. Він стоячи вітав своїх прихильників. Автомобіль оточили десятки людей. У руках у них портрети Каддафі і зелені прапори, що символізують правлячий режим. Жителі Тріполі кричали гасла, що прославляють лідера. Кададфі у відповідь жестикулював, показуючи пальцями знак V - "вікторія".

Між тим, у четвер винищувачі альянсу завдали авіаудари по Тріполі і місту Ель-Азізія, на південь від столиці.

За повідомленням лівійського телебачення, обстрілу піддалися цивільні і військові об'єкти. Бомбардування призвели до численних жертв.

Нагадаємо, Каддафі заявив, що готовий піти у відставку, але є три умови. Зокрема, Каддафі вимагає, щоб його відправили у відставку з почестями, надавши при цьому будь-який важливий символічний пост. Крім того, глава Джамагирії наполягає, щоб влада була передана його синові Сейфу аль-Ісламу.

Зараз ви читаєте новину «Каддафі показав жителям Тріполі знак "вікторія" після бомбардувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі