середа, 06 червня 2007 12:45

Кабмін затвердив Цільовий план "Україна-НАТО" на 2007 рік

Кабінет Міністрів пропонує Президентові Віктору Ющенку затвердити Цільовий план " Україна-НАТО" на 2007 рік у рамках Плану дій "Україна-Нато".

Про це повідомив заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогій, посилаючись на схвалений Кабміном у середу відповідний проект указу Президента.

"Цільовий план "Україна-НАТО" на 2007 рік щойно був затверджений на Кабінеті Міністрів", - сказав Хандогій.

Водночас він не зміг назвати подробиці цього плану, пославшись на те, що це дуже великий і докладний документ, який після підписання Президентом буде оприлюднений.

Хандогій зазначив, що це вже 5-й Цільовий план "Україна-НАТО", прийнятий на відповідний рік.

Цей план на 2007 рік погоджувався з НАТО із грудня минулого року.

Зі слів Хандогія, Цільовий план "Україна-НАТО" на 2007 передбачає співпрацю у військовій галузі, так і в економіці, зокрема, обмовляє планований розмір зростання ВВП, а також створення відповідної законодавчої бази.

Зі слів Хандогія, план на 2007 рік аналогічний за структурою й напрямками співробітництва плану на 2006 рік і включає пункти, не виконані в попередньому плані.

Прем"єр-міністр Віктор Янукович вважає Україну не готовою до вступу в НАТО, оскільки більшість українського населення не підтримує цей крок.

Разом з тим прем"єр виступає за активне співробітництво України з НАТО, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін затвердив Цільовий план "Україна-НАТО" на 2007 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі