вівторок, 27 жовтня 2020 10:19

Кабмін забрав у онкохворих 62 млн для ремонту дороги

Кабмін забрав у онкохворих 62 млн для ремонту дороги
На ремонт доріг у Львівській області виділили 60% з бюджету МОЗ. Фото: kmu.gov.ua

Уряд Дениса Шмигаля виділив на розвиток доріг у Львівській області понад 60 млн грн з бюджету Міністерства охорони здоров'я для удосконалення діагностики онкологічних захворювань. Про це вказано у розпорядженні Кабміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні дадуть €100 млн на дороги

У цій бюджетній програмі МОЗу всього є 104,75 млн грн. Тобто на ремонт доріг у Львівській області виділили 60% від цієї суми. Ще 33 млн грн пішло Міністерству освіти і науки на реставрацію головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка, а 10 млн грн - Міністерству енергетики на розвиток потужностей Новокостянтинівської шахти.

Також уряд узаконив перерозподіл бюджету Укравтодору. З 70 млн грн, виділених на будівництво траси Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, понад 65 млн піде на осучаснення сполучення Київ - Суми - Харків, і ще 4 млн - на розвиток доріг Львівщини.

31,5 млрд грн з Дорожнього фонду передали на ремонт і будівництво доріг держзначення. У квітні Укравтодор та Укрексімбанк уклали договір на фінансування дорожнього будівництва на 19,3 млрд грн під державні гарантії.

Також Укравтодору були перерозподілені 35 млрд грн з фонду протидії Covid-19. У жовтні голова Рахункової палати Валерій Пацкан заявив, що на будівництво доріг та амбулаторій пішло 12,6 млрд грн, а на кошти з Covid-фонду не було закуплено жодного апарату штучної вентиляції легень.

З 2021 року в Україні будуватимуть дороги з промислових відходів. Документ опублікували на сайті Укравтодору 5 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін забрав у онкохворих 62 млн для ремонту дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі