пʼятниця, 04 лютого 2011 10:57

Кабмін викликатимуть "на килим" в Раду щомісяця

Кабмін викликатимуть "на килим" в Раду щомісяця

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин обіцяє, що з наступного пленарного тижня на годину уряду в п'ятницю до парламенту будуть приходити всі члени Кабміну.

Про це керівник парламенту сказав під час засідання Ради.

"У середу відбулася зустріч з прем'єр-міністром України, ми обговорили це питання і домовилися, що з наступного пленарного п'ятниці буде зроблено все, щоб виконати повністю закон про регламент Верховної Ради України, а також закон про Кабінет міністрів Україна", - розповів спікер

Керівник парламенту також додав, що значна частина уряду знаходиться в Польщі, у зв'язку з чим не може бути присутнім на засіданні.

"Значна частина їх сьогодні перебувають у Польщі в складі делегації на чолі з президентом України", - зазначив Литвин.

У свою чергу, нардеп Сергій Сас зауважив, що, згідно із законом про регламент Верховної Ради, під час години уряду повинні бути присутні всі члени Кабінету міністрів України.

4 лютого на годину уряду народні депутати заслуховують першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Юрія Хіврича.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Кабмін викликатимуть "на килим" в Раду щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі