пʼятниця, 05 лютого 2016 07:26

Кабмін у прямому ефірі, непохитний Абромавичус та перевірки енергетичних підприємств - головні події ночі

Кабмін у прямому ефірі, непохитний Абромавичус та перевірки енергетичних підприємств - головні події ночі
Фото: http://ipress.ua/

Gazeta.ua пропонує найважливіші новини за минулу ніч п'ятниці, 5 лютого.

1. Відтепер всі засідання Кабінету міністрів будуть відбуватися у прямому ефірі для максимальної прозорості процесу. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр — міністр культури України Вячеслав Кириленко.

2. Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин прийняв рішення про проведення позапланових внутрішніх аудитів компаній "Центренерго" і "Укрінтеренерго". Про це повідомляється на сторінці міністерства в Facebook.

3. Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко більше не представлятиме "Самопоміч". Про це повідомив голова фракції Олег Березюк, йдеться на Facebook-сторінці "Самопомочі".

4. Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус не відкликатиме свою заяву про відставку. Про це повідомила прес-служба міністерства після позачергового засідання Кабінету міністрів України.

5. Збірна України з футзалу гарантувала собі місце у чвертьфіналі чемпіонату Європи, який проходить у Сербії. У стартовому матчі групового етапу наші футболісти обіграли команду Угорщини з рахунком 6:3.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін у прямому ефірі, непохитний Абромавичус та перевірки енергетичних підприємств - головні події ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі