четвер, 17 травня 2007 16:12

Кабмін контролюватиме, як Черновецький витрачатиме бюджетні гроші

Центральна влада має намір контролювати гроші, що виділяються з державного бюджету на столицю. Про це в четвер після колегії в Міністерстві регіонального розвитку й будівництва України повідомив віце-прем"єр-міністр Володимир Рибак,

Рибак підкреслив, що цього року на Київ виділено 1,5 млрд грн.

Раніше виділювані кошти використовувалися столицею на власний розсуд, однак "тепер так не буде", зазначив він. За словами віце-прем"єра, столична влада разом з центральною будуть "розписувати по пунктах", куди направляти виділювані гроші.

Рибак також не погоджується з думкою про те, що в Києві вже ніде будувати: у столиці багато промислових підприємств, які можна винести за межу міста.

Однак на місці цих підприємств потрібно "будувати саме те, що необхідно", зазначив він, поскаржившись, що зараз нерідко можна побачити біля старовинних будинків великі висотки, що не гармоніюють з їхньою архітектурою, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін контролюватиме, як Черновецький витрачатиме бюджетні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі