понеділок, 19 серпня 2019 21:41

"Йдіть у сраку" - мережі відповіли Бужанському словами Зеленського
6

Мережу розгнівала поведінка нардепа від "Слуги народу" Максима Бужанського, який назвав журналістку "тупою вівцею". Ще більш неприйнятним вважають реакцію партії на образу, яка підтримала свого члена.

Користувачі згадують, як лідер партії Володимир Зеленський відповів нардепу Олегу Барні, який послав журналіста у парламенті, словами. Тоді Зеленський сказав: "Ідіть у сраку". Цей самий метод пропонують застосувати і до Бужанського.

 

 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського закликали зупинити Бужанського, який обзиває журналістів

Обраний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський у своєму Telegram назвав журналістку видання "Новое вермя" Ольгу Духніч "тупою вівцею". Перед цим там вийшло інтерв'ю Дмитра Разумкова, у якому Духніч назвала Бужанського "ностальгуючим за СРСР і часами Віктора Януковича".

Його підтримав однопартієць Олександр Дубінський - він назвав "єдиними серйозними депутатами" нового парламенту себе, Бужанського та Дмитра Разумкова - голову партії "Слуга народу". А також пошкодував, що у Верховній Раді не побачить екс-заступника голови АП за часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

"Слуга народу" назвала образи з боку Бужанського "достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження".

Зараз ви читаєте новину «"Йдіть у сраку" - мережі відповіли Бужанському словами Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі