середа, 23 березня 2011 15:59

Із засідання уряду Азарова вигнали вагітну журналістку

Із засідання уряду Азарова вигнали вагітну журналістку

Прес-служба Кабміну не дозволяє журналістам із друкованих та електронних ЗМІ бути присутніми у залі під час засідання уряду. Заборона не стосується лише телевізійних журналістів.

Сьогодні вранці перед тим, як до малої зали мав зайти прем'єр-міністр України Микола Азаров, представник прес-служби КМУ, який назвався Романом, попросив вийти із зали вагітну журналістку. Після цього пройшовся по приміщенню і вигнав кореспондента Gazeta.ua. Пояснив це тим, що представники друкованих та електронних мас-медіа заважають своєю присутністю під час вступного слова прем'єра. За його словами, вони мають знаходитись у прес-залі. На прохання назвати, яким розпорядженням Кабінету Міністрів це регулюється, відповів: "Я сам так вирішив".

Нагадаємо, в червні 2010 року прес-служба Кабміну просила редакцію "Газети по-українськи" не присилати на засідання уряду фотокореспондента видання Андрія Шматова. За тиждень до того він сфотографував міністра освіти Дмитра Табачника, якому помічник допомагав вийти із машини.

Зараз ви читаєте новину «Із засідання уряду Азарова вигнали вагітну журналістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі